Hannas äppleträd

Hannas äppleträd

I mitten av bilden syns det numera gamla äppelträdet (närmast de okända personerna på bilden). Fotograf: Georg Karlin 1922.

Det är inte mycket kvar av äppelträdet som Hanna en gång lät plantera intill sitt jordgubbsland. Det borde kanske sågas ner, men istället har jag stöttat upp det och ser med glädje att det även i år kommer ge äpple. Eftersom äpplena är mycket goda så vill jag gärna låta det leva kvar. I höstas försökte jag få det sortbestämt men det var inte lätt. Ska göra ett nytt försök i år. I december förra året plockade jag ympkvistar med tanke på att försöka skapa ett nytt träd och nu har jag en ”bebis” i kruka. Mitt allra första ympade träd – lyckan är total – jag lyckades!

Hannas äppelträd - min "bebis"

1 svar på ”Hannas äppleträd

  1. Åh, vad trädgården är fin denna sommar. Trots det fina vädret nästan utan regn var det frodigt och fint med många blommande växter i rabatterna.

Kommentarer inaktiverade.