Sanering av hussvamp

Som en del av er redan vet så drabbades Gamlegård förra året av äkta hussvamp i fyra rum som sedan några år tillbaka hade fått nya trägolv. Sedan dess har golven tagits bort och hittills har man denna säsong bara fått se tomma rum utan golv och möbler. Givetvis har det känts tråkigt för er som kommit på besök och för oss som arbetar på Gamlegård. Vi vill ju så gärna visa hur det brukar se ut! Nu är i alla fall sanering igång vilket innebär att vi just denna vecka (27/6-6/7 2011) håller Gamlegård stängd för att inte riskera att svampsporrerna ska spridas till er besökare. Men alla är välkomna att besöka trädgården där vi denna vecka kommer att arbeta extra hårt med tanke på att verksamheten på gården får ligga nere!

Den ovälkomna äkta hussvampen som invadertat kammaren (Rubrik)

Kom till oss i trädgården och hälsa på denna vecka när Gamlegård är stängd!

Doftschersminen (Philadelphus coronarius) i Engelska parken är väl värd att se och lukta på