En riktig trädgårdsmästare

Så har två år förflutit på min utbildning till trädgårdsmästare på Hvilan i Kabbarp. Och det känns så overkligt att nu lämna den trygga och inspirerande miljön bland fantastiskt duktiga lärare och klasskamrater. Men samtidigt är det ett spännande äventyr som ska ta vid. Att få fortsätta att jobba med trädgården på Östarp som nästa år kan fira att Gamlegård är 200 år, det ser jag fram emot. Men att även få chansen att omfamna friluftsparken i Lund, det kommer att bli en rolig och utmanade framtid. Framöver kommer denna blogg att förvandlas till en plats som infattar alla dessa trädgårdsmiljöer och dess växter, problem, dilemman och nyheter. Jag hoppas att du fortsätter att följa med på äventyret! Men innan dess, tack till er som hjälpt mig att få bli trädgårdsmästare! Ingen nämnd men alla finns ni i mitt hjärta!

En reaktion på “En riktig trädgårdsmästare

  1. Nämen då!
    Här är man ute o glider på nätet för att leta inspiration. Vad händer? Jo rätt som det är så man på din fina blogg om Östarp och inte nog med det….man är på bild oxå.
    Hoppas att allt är bra med dig, nu vet jag hur jag ska kunna hålla mig uppdaterat om dig och ditt arbete.
    Stor kram ”Johanna Trädgårdsmästare”

Kommentarer inaktiverade.