En jätte i trädgården

Jag har en jätte i trädgården. En mycket tystlåten sort som ännu inte har gett mig sitt namn. Det kan vara ganska besvärande, att inte veta någons namn! Jag har försökt att kramas för att göra jätten lite mer pratsam… men jag lyckades inte så bra! Mina armar var för korta, jag kom inte riktigt runt. Men någon dag när jag får besök av skolelever, då ska jag fråga dem om de vill hjälpa mig att kramas. Jag har sökt efter spår runt jättens plats för att kanske hitta bevis på vem den är, men det har också misslyckats hittills! Men en dag ska jag be någon klättra upp på jätten och be den om lite barr… Det kommer att avslöja vem den är! Har du nu gissat vilken typ av jätte jag har? Titta på bilderna så får du se! 

Vem är du? Av släktet Abies - ädelgran

Den mäktiga stammen på ädelgranen